Broods Broodjesbar – Zeddam

Broods Broodjesbar – Zeddam

Broods Broodjesbar Zeddam frikandele
Vandaag was het een regenachtige dag. Ach dat kan ook gebeuren in oktober. We zijn er wel even uitgeweest om een broodje te eten. We zijn naar Broods in Zeddam gereden. Dat was echt wel grappig, deze broodjesbar had een drive-thru. Oké, dat is niet iets nieuws. McDonalds, KFC en Burgerking hebben het ook allemaal. Maar dit is geen drive-thru voor fastfood maar voor belegde broodjes. Nou en wat een succes was het, de auto’s en werkbusjes reden af en aan door de drive-thru. Zelf zijn we het restaurant in gegaan.

Broods Broodjesbar Zeddam kalkoenschnitzel
We kozen daar voor een broodje gehakt en een broodje schnitzel. Het waren beide van die Duitse broodjes de een met een Duitse frikandele en kool en de ander met kalkoenschnitzel en kool. Prima broodjes voor een leuke prijs en ook nog eens een leuk plekje om te lunchen.

Broods Broodjesbar
Beekseweg 1
7038 EA Zeddam

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top