Flatbreads van de Duck Veenendaal

Flatbreads van de Duck Veenendaal

Flatbreads van de Duck Veenendaal brie
Vandaag onze eerste dag van de vakantie. We kunnen pas laat in het huisje, daarom zijn we eerst gewoon in ons dorp gaan lunchen. We hebben bij de Duck geluncht, daar hebben we al eens eerder geluncht en dat was ons wel bevallen. Beide kozen we voor een Italian flatbread. Mijn flatbread was belegd met gesmolten brie, walnoten, honing en rucola.

Flatbreads van de Duck Veenendaal hete kip
Michel koos voor de flatbread hete kip. Deze was belegd met hete kip, paprika, rode ui en salade. De Italian flatbreads zijn grote broodjes die flink belegd zijn. Uiteraard zijn ze ook nog eens lekker. Een goed begin van de vakantie.

Caffè Duck
Corridor 60
3901 AC Veenendaal

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top