Lua Ede

Lua Ede

Lua Ede
Bij Lua in Ede wilde ik al eens graag wat gaan eten, want goede recensies overal en gewoon een lekkere kaart. Vandaag zouden we ook langs Britt gaan, dus hebben we eerst allerlei lekkere dingen bij Lua gehaald om daarna gezellig bij Britt te gaan eten. Er stond genoeg op tafel in ieder geval.

We hebben gekozen voor GỎI CUỐN, springrolls gevuld met rijstvermicelli, ijsbergsla, komkommer, wortel en kip-kerrie en Pangsit als lekkere hapjes voor erbij.

Ik koos zelf als gerecht BÚN, een Vietnamese rijstnoedelsalade. Dit was rijstnoedels met een kleine vegetarische loempia, ijsbergsla, munt, komkommer, zoetzure wortel, sojasaus en biefstuksaté. Je kon overigens ook in plaats van biefstuksaté voor andere opties kiezen. Michel en Britt kozen beide voor een wokgerecht, de MÌ/CƠM XÀO. De wolgerechten bestonden beide uit noedels met paprika, wortel, uitjes, taugé, kool, zoete chilisaus, oestersaus en sojasaus. Hierbij koos Michel voor de optie kippendijfilet en Britt voor de optie garnalen.

Als je dan toch bij een restaurant bent wat ook bubble tea’s serveert dan moet je dat ook proberen toch? Michel en ik kozen beide voor een Trà sữa, een ‘milk tea’. Ik koos de taro, wat blijkbaar op basis is van een paarse wortel die lijkt op een zoete aardappel, maar nog zoeter is en een nootachtige smaak heeft. Michel koos de brown sugar milk. Britt zag dat er op de kaart een matcha thee staan en koos dus voor de Đá xay, een ice blended matcha met slagroom, verse melk, melkpoeder en natuurlijk matcha.

Alles was eigenlijk even lekker. De porties waren voor ons precies goed, we hadden de normale grote gekozen. Je kan ook kiezen voor grotere porties. De goede recensies van Lua begrijpen we alle drie helemaal. Het is gewoon goed en lekker. Een aanrader dus, als je eens iets anders wilt eten.

Lua
Maandereind 44 A
6711 AE Ede

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top