Runderschnitzel met Parmezaanse Kaas, Geroosterde Paprika en Zongedroogde Tomaat

BBQ

Runderschnitzel met Parmezaanse Kaas, Geroosterde Paprika en Zongedroogde Tomaat

Runderschnitzel met Parmezaanse Kaas, Geroosterde Paprika en Zongedroogde Tomaat
Ingrediënten: 2 runderschnitzels, geroosterde paprika, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Rooster de runderschnitzels om en om bruin. Maak een mengsel van fijngehakte geroosterde paprika en fijngehakte zongedroogde tomaat. Hoeveelheid naar eigen inzicht. Verdeel het mengsel over de runderschnitzels. Strooi er geraspte Parmezaanse kaas over. Laat de kaas in een paar minuten smelten. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top