Deze ingrediënten kwamen langs in een voorgestelde Facebookpost, alleen zonder de bereidingswijze. Dat hebben we dan zelf uitgevogeld. Tip: krieltjes zijn prima, maar worden een beetje puree. Je kan beter kleine aardappeltjes in de schil gebruiken.
Ingrediënten: 2 biefstuk, 200 gram krielaardappeltjes, 2 tenen knoflook, peterselie, oregano, uienpoeder, zout, peper, olie,
Aantal personen: 2
Verhit de barbecue naar 200 graden. Snijd 2 biefstukjes in blokjes. Verdeel dit over 2 stukken aluminiumfolies. Verdeel 200 gram krielaardappeltjes over elk pakketje. Snijd 2 tenen knoflook fijn. Meng dit met peterselie, oregano, uienpoeder, zout, peper en olie. Verdeel deze kruidenolie over de pakketjes. Hussel goed. Zet de pakketjes in een skillet. Zet de skillet op de barbecue voor ongeveer 20 minuten. Lekker met een salade. Eet smakelijk!
0
nou eigenlijk hoeven de krieltjes geen puree te worden als je ze op het aller laatst kookt of bakt.
maar het ziet er heerlijk uit deze pakketjes😋
Maar ja alles moest tegelijk in het pakketje. Eigenlijk waren de minikrieltjes gewoon te klein. Een iets groter aardappeltje had beter geweest.
oh oke,ja dan is het inderdaad dat het snel papperig wordt.