Cheeseburger Swirls van de BBQ

BBQ

Cheeseburger Swirls van de BBQ

Cheeseburger Swirls van de BBQ
Deze cheeseburger swirls zagen we langs komen bij BBQ Culture. We hebben er onze eigen twist aan gegeven. Zo hadden we nog Parmezaanse kaas in huis, gaat ook prima en met plakjes bladerdeeg in plaats van een rol bladerdeeg gaat het ook. Zo was bij ons de vriezer weer een ietsie pietsie leger.

Ingrediënten: 6 plakjes bladerdeeg, 300 gram gehakt, gehaktkruiden, 1 kleine ui, een paar augurkjes, tomatenketchup, mosterd, Parmezaanse kaas,

Aantal personen: 3

Zet de barbecue aan en laat het 200 graden worden. Ontdooi ondertussen 6 plakjes bladerdeeg. Meng 300 gram gehakt met gehaktkruiden, 1 kleine fijngesnipperde ui, een paar fijngehakte augurkjes en tomatenketchup en mosterd naar smaak. Druk 2 plakjes bladerdeeg aan elkaar. Besmeer het bladerdeeg met het gehaktmengsel, laat een randje vrij zodat je daarmee de rol goed kan ‘plakken’. Strooi er geraspte Parmezaanse kaas over. Rol het bladerdeeg op. Snijd het rolletje in 3 stukjes. Ga zo verder met de andere 4 plakjes bladerdeeg. Leg de cheeseburger swirls in een ingevette skillet. Strooi er nog wat extra geraspte Parmezaanse kaas over. Zet de skillet ongeveer 30 minuten op de barbecue van 200 graden. Lekker met een salade. Eet smakelijk.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top