Varkenshaas in Champignonsaus

Varkenshaas in Champignonsaus

Varkenshaas in Champignonsaus
Na zo’n dag op het werk, en met al dat reizen en op de terugweg wachten op warme perrons, had ik eigenlijk weinig zin om te koken. Gelukkig ken ik mijzelf en had ik gisteren al bij de slager de weekmaaltijd gehaald: varkenshaas in champignonsaus met aardappelwedges. De aardappelwedges deed ik in de Airfryer op 180 graden voor 30 minuten en Michel deed de varkenshaas in champignonsaus 4 minuutjes in de magnetron. De saus was helaas wat wateriger dan anders. Ach ja het is niet anders.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top