Lunch op het Werk

Lunch op het Werk

Lunch op het Werk
Vandaag werd door een aantal collega’s een lunch op het werk georganiseerd. Iedereen nam wat mee en zo stond er van allerlei lekkers op de tafeltennistafel. Zo stond er een chocoladecheesecake zonder kaas a la Donna Hay op tafel, plaattaart met bessen en eigen gemaakte lemoncurd. Spinazie en feta rondjes, salade, fruit, rolletjes van salami en kipfilet met kruidenroomkaas. Zelfgebakken brood, gazpacho, quiche, stroopwafels en allerlei sappen. Zelf had ik wraps gemaakt in verschillende smaken. Zo had ik wraps met carpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en sla. Wraps met carpaccio, barbecuesaus, gefruite uitjes, parmezaanse kaas en sla en voor de vegetariërs wraps met basilicum-hoummous, geroosterde paprika, zongedroogde tomaten en sla. Nou zoals je ziet voor iedereen wat wils.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top