Indisch Buffet bij Toko Veenendaal

Indisch Buffet bij Toko Veenendaal

Indisch Buffet bij Toko Veenendaal
Geen afhalen dit keer, maar genieten van een Indisch buffet bij Toko Veenendaal. Onlangs zijn ze verhuisd en hebben ze er een sfeervolle restaurantgedeelte erbij gekregen. Je kan ook allerlei lekkers kiezen van het menu, maar wij hebben gekozen voor het Indisch buffet. Gewoon zelf scheppen wat je lekker vindt. Er stond genoeg!

Natuurlijk eerst de keuze tussen witte rijst, nasi of bami. Twee verschillende soorten groenten, telor, saté, eieren in saus, daging smoor, rendang, kip met cashewnoten, verschillende soorten kroepoek, rudjak (appel in pittige saus). Later kwam er nog gebakken banaan, mini loempiaatjes en meloen erbij. En dan heb ik nog niet eens alles opgenoemd. Kortom keuze te over.

De smaken waren lekker, je had verschillende smaken steeds, niet vlak. Aanrader om eens lekker te genieten van de Indische keuken.

Toko Veenendaal
Scheepjeshof 2-2A
3901 CV Veenendaal

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Indisch Buffet bij Toko Veenendaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top