Tosti met Schnitzel van de BBQ

Tosti met Schnitzel van de BBQ

Tosti met Schnitzel van de BBQ
Michel zag gisteren dit recept van bbq-helden. Dat leek hem leuk om te maken. We hebben er een eigen twist aangegeven. We hadden nog champignons die echt op moesten en rauwe ui op een tosti, ook minder. Nou beide dan eerst in een skillet even bakken. Helemaal prima, leuk idee.

Ingrediënten: 1 ui, 100 gram champignons, 2 schnitzels, barbecuesaus, 8 sneetjes brood, belegen kaas,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui en 100 gram in plakjes gesneden champignons in een skillet tot de ui en champignons zacht zijn. Snijd 2 schnitzels elk door de helft. Smeer de schnitzels in met barbecuesaus. Bak de schnitzels aan beide zijden 2 minuten op de barbecue. Beleg de 4 sneden brood elk met schnitzel, champignons, ui en een plak belegen kaas. Leg de anderen sneden brood er op. Bak de tosti’s bruin op de barbecue. Lekker met een salade. Eet smakelijk!

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top