Spaghetti met Gehakt, Tomaten en Speculaas

Spaghetti met Gehakt, Tomaten en Speculaas

Spaghetti met Gehakt, Tomaten en Speculaas
Speculaasjes in de pastasaus? Ja lekker! Al vaker maakte ik dat, maar dan met kruidnoten. Het is alleen nog niet echt tijd voor de kruidnootjes in de supermarkt, al zie je ze her en der al wel, niet in mijn supermarkt. Kortom dan maar met speculaasjes, net zo lekker.

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 gesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram gehakt, scheutje rode wijn, 2 tomaten, 2/3 pakje tomato frito, 5 speculaasjes, 1/2 bouillonblokje, water,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter op middelhoog vuur tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin en los. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 2 in blokjes gesneden tomaten en 2/3 pakje tomato frito toe. Roer goed door. Voeg vervolgens 5 verkruimelde speculaasjes, 1/2 verkruimeld bouillonblokje en zoveel water tot je de gewenste dikte saus hebt. Laat op laag vuur 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top