Kipfilet gevuld met MonChou, Zongedroogde Tomaatjes en Parmezaanse Kaas

Kipfilet gevuld met MonChou, Zongedroogde Tomaatjes en Parmezaanse Kaas

Kipfilet gevuld met MonChou, Zongedroogde Tomaatjes en Parmezaanse Kaas
Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, 1/3 pakje MonChou, een paar zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 200 graden. Snijd 2 kipfilets open. Plet de kipfilets eventueel nog met een vleeshamer. Kruid de opengesneden kant van de kipfilet licht met kipkruiden. Besmeer de kipfilets met MonChou. Verdeel er fijngehakte zongedroogde tomaatjes over. Bestrooi vervolgens met Parmezaanse kaas. Vouw de kipfilets dicht en steek vast met cocktailprikkers. Bestrooi met kipkruiden. Leg de kipfilets in een skillet. Zet de skillet ongeveer 25 minuten, of tot de kip gaar is op de barbecue. Lekker met een salade en aardappelkroketjes. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top