Sushi van Nakoyashi Veenendaal

Sushi van Nakoyashi Veenendaal

Sushi van Nakoyashi Veenendaal
Vandaag is Michel samen met een collega een dagje naar de F1 op Zandvoort. Kortom ik moest wat verzinnen voor mijzelf. Ik bestelde sushi en liet het lekker thuis bezorgen. Het kwam wat later dan verwacht, maar daar had ik wel een beetje rekening mee gehouden. Wat heb ik besteld. In ieder geval de sushi zonder vis box, 20 stukjes sushi zonder vis. Deze box was de vorige keer erg lekker. Ik bestelde er wel een paar extra stukjes sushi bij, omdat ik vorige keer het dessert makkelijk na de sushi box kon eten, alleen nu lukte dat niet. Zoveel sushi was best veel eigenlijk.

Wat had ik op tafel? In de sushi zonder vis box zat 2x nigiri beef, 3x kleine rol komkommer, 3x kleine rol avocado, 4x maki rol dungesneden beef, 4x maki rol gefrituurde kipsushi en 4x maki rol krokante rol. Verder had ik de tonkatsu temaki (sushi met varkensvlees) en de gegrilde zalm rol (3 stukjes sushi met zalm en krokante ui).

Bij de sushi kreeg ik nog wasabi, sojasaus en natuurlijk eetstokjes. Met de eetstokjes heb ik dan ook de sushi gegeten. De sushi was weer lekker, fijn dat je ook sushi zonder vis kan bestellen, al is de zalm sushi natuurlijk ook lekker.

Nakoyashi
Verlaat 27
3901 RD Veenendaal

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top