Lunchen op Zandvoort bij de F1

Lunchen op Zandvoort bij de F1

Lunchen op Zandvoort bij de F1
Vandaag kon Michel met een collega naar de F1 in Zandvoort. Na een flinke fietstocht, op een gewone fiets, kon hij mooi aanschuiven voor wat lunchhapjes in de lounge van Pon. En dat was zo te zien een wrap met carpaccio en een muffin. Verder was er nog meer, van patat tot ijs, croissantjes en koffiebroodjes.

Dat doet mij dan weer herinneren aan tig jaar geleden, dat ik op Zandvoort in een tweezitter formule 3 auto (of tweezitter formule 2 auto) een paar rondjes over het circuit mocht meerijden. Ik had dat toen gewonnen ergens, ook met lounge en zelfs toegang tot de pit en een bezoek aan de circuit-arts. Het was dan wel geen F1 toen, maar he formule 3 gaat ook hard.

1
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top