IJsje eten bij Zazu Veenendaal

IJsje eten bij Zazu Veenendaal

IJsje eten bij Zazu Veenendaal
Na de lekkere lunch bij Theeschenkerij Buitenzorg zijn we ook nog even gestopt bij Zazu. Hier hadden we deze zomer nog geen enkel ijsje gehaald, het werd dus tijd! Bijna was ik vergeten om een foto te maken, zo benieuwd was ik naar mijn gekozen smaken.

Ik koos bijzondere smaken. Ik had de pistache, citroen en pecan, viooltjes en rozen. Twee bloemige, bijzondere smaken, zoet en bloemig! Michel nam de smaken Italian cookie, met een beetje likeursmaak, tiramisu en double karamel.

IJssalon Zazu
Thoomesplein 3
3901 TN Veenendaal

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top