Croffle met Ham en Kaas (Croissantwafel)

Croffle met Ham en Kaas (Croissantwafel)

Croffle met Ham en Kaas (Croissantwafel)
Al eerder hebben we croissantwafels gemaakt, toen deden we het op de barbecue en wisten we nog niet dat dit croffle’s heet. We maakten het deze keer in het tosti-apparaat met wafelijzer. De croffle’s moeten we vaker doen, maar dan ook met andere vullingen of toppings.

Ingrediënten: 1 blikje croissantdeeg, ham, kaas, bakspray,

Aantal croffle’s: 6

Verhit een tosti-apparaat met wafelijzers Spray de wafelijzers in met bakspray. Snijd het croissantdeeg los en beleg elk stukje met ham en kaas. Rol het croissantdeeg op. Leg de ham-kaas croissantjes in het tosti-apparaat. Bak de croffle’s tot het goudbruin is. Eet smakelijk!

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top