Gnocchi met Paprika en Courgette in Pestosaus

Gnocchi met Paprika en Courgette in Pestosaus

Gnocchi met Paprika en Courgette in Pestosaus
Dit was bij ons geen succes. Eerst bakte de gnocchi erg aan in de wok, logisch ook met de aardappelzetmeel en het was niet echt onze smaak. Jammer maar helaas.

Ingrediënten: 1 pak gnocchi, 100 gram ontbijtspek, 1 rode paprika, 1 courgette, 100 gram ricotta, 1 eetlepel groene pesto, Parmezaanse kaas,

Aantal personen: 4

Bak 1 pak gnocchi in ruim boter een minuut of 5. Voeg tussen door 100 gram ontbijtspek toe en warm het lekker mee. Voeg vervolgens 1 in stukjes gesneden paprika en 1 in stukjes gesneden courgette toe. Bak mee tot de paprika en courgette gaar zijn. Voeg 100 gram ricotta en 1 eetlepel pesto toe. Laat de ricotta smelten. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas. Eet smakelijke

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top