Udon Noodles met Kip en Groenten

Udon Noodles met Kip en Groenten

Udon Noodles met Kip en Groenten
Ingrediënten: 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sambal, 100 ml water, 1 theelepel maïzena, 2 zakjes udon-noodles, 1 kipfilet, 500 gram fijne nasi- en bamigroenten,

Aantal personen: 3

Maak een saus van 3 fijngehakte teentjes knoflook, 4 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels ketjap manis, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel honing, 1 1/2 eetlepel gembersiroop, 1 theelepel sambal, 100 ml water en 1 theelepel maïzena. Laat dit even staan. Kook de udon-noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet (eventueel kleiner gesneden) even aan in hete boter of olie. Voeg 500 gram fijne nasi- en bamigroenten toe. Bak mee tot de groenten beginnen te slinken. Voeg de udon-noodles en de woksaus toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top