American Pancakes met Rood Fruit en Griekse Yoghurt

American Pancakes met Rood Fruit en Griekse Yoghurt

American Pancakes met Rood Fruit en Griekse Yoghurt
Dit kan een toetje zijn, het kan ook ontbijt zijn of zoals bij ons lunch. Ergens tijdens het surfen kwam ik een restaurant tegen die allerlei pancakes op het menu hadden staan. Dat inspireerde me tot dit. Ik maakte het simpel met American pancakes van JAN die we even opwarmden in de oven. De Griekse yoghurt mengde ik met een scheutje honing en wat kaneel. Erbij een bakje rood fruit (aardbeien, bramen en bessen) van Jumbo.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top