Kipfilet met Champignons en Doperwten in Romige Saus

Kip

Kipfilet met Champignons en Doperwten in Romige Saus

Kipfilet met Champignons en Doperwten in Romige Saus
Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 200 gram champignons, 2 eetlepels bloem, 250 ml kookroom, water, doperwten (diepvries), peterselie,

Aantal personen: 2

Kruid 2 kipfilets met kipkruiden. Bak de kipfilets goudbruin in hete boter. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 2 eetlepels bloem toe. Bak dit kort mee. Voeg 250 ml kookroom toe en eventueel nog wat water wanneer de saus nog te dik is. Voeg naar eigen smaak doperwten en peterselie toe. Serveer de saus met de kipfilet. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5
Back To Top