Mozzarella en Knoflook Broodjes van de BBQ

Mozzarella en Knoflook Broodjes van de BBQ

Mozzarella en Knoflook Broodjes van de BBQ
Op het YouTube kanaal van BBQ Culture zagen we deze mozzarella-knoflook broodjes. Die wilden we ook maken. Heel simpel en zo lekker. Als extra heeft Michel er Lemon-pepper van Not Just BBQ erop gedaan (die peper had ik gescoord bij Jumbo in de aanbiedingen-bak voor slechts 1 euro).

Ingrediënten: 75 gram boter, 3 teentjes knoflook, peterselie, lemon-pepper, pizzadeeg, 1 bol mozzarella,

Aantal broodjes: 4

Verhit de barbecue naar 200 graden. Smelt 75 gram boter met 3 teentjes knoflook, fijngehakte peterselie en lemon-pepper in een kleine skillet. Snijd ondertussen het pizzadeeg en de bol mozzarella in vier stukken. Leg op elk vel pizzadeeg mozzarella. Vouw het pizzadeeg om de mozzarella. Leg de bolletjes in een ingevette skillet. Snijd de bovenkant een beetje in met een mes. Besmeer al met de helft van de knoflook-peterselie boter. Zet de skillet ongeveer 20 minuten op de barbecue. Smeer halverwege de baktijd de broodjes in met de rest van de knoflook-peterselie boter. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top