Pannenkoeken Eten bij Klein Zwitserland in Driebergen

Pannenkoeken Eten bij Klein Zwitserland in Driebergen

Pannenkoeken Eten bij Klein Zwitserland in Driebergen
Vandaag hadden we weer een controle afspraak met mijn vader in het ziekenhuis. Daarna zijn we gezellig met zijn drieën pannenkoeken gaan eten. Gewoon omdat dat kan! Deze keer hebben we gekozen voor Klein Zwitserland, een restaurant waar mijn vader vroeger vaak langs was gereden op weg naar zijn broer en ik ooit heel lang geleden een bedrijfsfeestje had. In de bossen, op een heuveltje heb je dan een boshut, waar je onder andere pannenkoeken kan eten.

Ik koos voor de pannenkoek stoofvlees. Een pannenkoek met rundvlees met allerlei groenten erdoor. Ik zag mais, sperziebonen, wortel. Het stoofvlees werd in een apart schaaltje op de pannenkoek geserveerd.
Pannenkoeken Eten bij Klein Zwitserland in Driebergen boerenpannenkoek
Deze keer waren mijn vader en Michel eensgezind. Zij kozen beide voor de boerenpannenkoek. Een pannenkoek met spek, ham, kaas, champignons, paprika, ui en peterselie. Superlekker, maar ook supervullend. Michel kreeg het al met moeite op. Mijn vader kreeg het niet helemaal op, maar de bediening vroeg of hij het mee wilde nemen en zodoende kreeg jij nog 1/4 pannenkoek mee naar huis. Helemaal top!

De pannenkoeken waren lekker, vlotte bediening en een leuke locatie.

Klein Zwitserland
Traaij 295
3971 GM Driebergen-Rijsenburg

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top