Pasteitjes met Champignon-Kerrie Vulling

Pasteitjes met Champignon-Kerrie Vulling

Pasteitjes met Champignon-Kerrie Vulling
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 theelepel paprikapoeder, gedroogde peterselie, 2 eetlepels bloem, 250 ml water, 1/2 bouillonblokje, 4 pasteibakjes,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met 1 eetlepel kerriepoeder, 1 theelepel paprikapoeder en gedroogde peterselie naar smaak. Bak even mee. Voeg vervolgens 2 eetlepels bloem toe. Bak even mee. Voeg dan geleidelijk 250 ml water toe. Blijf goed roeren. Doe er een 1/2 verkruimeld bouillonblokje bij. Roer dit even door. Laat de saus iets indikken. Verwarm ondertussen de pasteibakjes volgens aanwijzing op de verpakking in de Airfryer of oven. Vul de pasteibakjes met de champignons. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top