Happy Thai Corner – Ede

Happy Thai Corner – Ede

Happy Thai Wok Ede
We zijn vandaag bij Britt blijven eten. Na wat zoeken op Thuisbezorgd om te zien wat we wilden eten hebben uiteindelijk bij Happy Thai Wok, via hun eigen site allerlei kleine gerechtjes besteld.

Wat stond er allemaal op tafel? Qua Thai Tapas hadden we gekozen voor: tapas kai kratiem (gebakken kipfilet met knoflook, peper en groente in oestersaus), tapas laab (gehakte kip, peper, bosui, rode ui en verse munt) en tapas groentemix (gebakken, gemengde groenten met knoflook en peper in oestersaus)

Daarnaast hadden we ook een aantal Thai snack gekozen: saté kai (Thaise saté van kipfilet met satésaus), thod man plaa (gebakken Thaise viskoekjes met saus), kwoi tiauw loei souan (rijstflensje gevuld met gemengde groenten en kip en Thaise saus) en kip currypuff (een hapje gemaakt van kip, zoete aardappel, worteltjes, ui en tarwebloem)

Omdat Britt van gebakken banaan houdt hebben we dat natuurlijk ook besteld. We kozen de kluay thod (gebakken banaan met honing en sesam). Er is namelijk ook nog een andere variant van gebakken banaan met kokosmelk.

De bestelling hadden we rond 18:00 geplaatst en het zou rond 19:00 bezorgd kunnen worden op het snelst. Dat was ook het moment dat we het wilden hebben. Iets over zeven uur stond de bezorger aan de deur. De bestelling was nog lekker warm. We kregen bij de bestelling ook een blikje cola erbij, omdat we via de eigen site hadden besteld.

Happy Thai Corner
Telefoonweg 75-77
6713 AK Ede

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top