Indische Macaroni

Indische Macaroni

Indische Macaroni
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder, 200 gram gehakt, 1 zak oosterse wokgroente, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels ketjap manis, zout,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook, 2 theelepels sambal en 1 theelepel Chinese vijfkruidenpoeder tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg vervolgens 1 zak Oosterse wokgroente toe. Bak de wokgroenten een minuut of vijf mee. Voeg vervolgens een blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg daarna nog 3 eetlepels ketjap manis toe en breng op smaak met een beetje zout. Roer de gekookte macaroni door de groente. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top