Pasta met Romige Tomatensaus

Pasta met Romige Tomatensaus

Pasta met Romige Tomatensaus
Een budget maaltijd met maar een paar ingrediënten, snel klaar en nog lekker ook.

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram gehakt, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1/2 bouillonblokje, 1/2 bakje kruidenroomkaas, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe. Bak kort mee. Voeg vervolgens 1/2 verkruimeld bouillonblokje en een 1/2 bakje kruidenroomkaas toe. Laat de kruidenroomkaas smelten en laat de saus goed warm worden. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top