Flammkuchen Nacho’s

Flammkuchen Nacho’s


Dit is een beetje een gerecht met dingen die echt op moesten. Zo had ik nog een rol flammkuchen deeg, een paar cherrytomaatjes en geraspte kaas in de koelkast liggen. Dit is het geworden, best wel grappig de flammkuchen nacho’s.

Ingrediënten: 1 rol Tante Fanny’s flammkuchendeeg, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram gehakt, 1 blik Bonduelle fiesta mexicana, 6 cherrytomaatjes, 100 ml water, 3/4 zakje fajitakruiden, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Snijd het flammkuchendeeg in driehoekjes. Leg de driehoekjes op een bakpapier wat in de Airfryer past. Zet de Airfryer op 200 graden. Dit moet wel in batches gedaan worden. Uiteraard kan je het ook in 1x in de oven doen.

Bak 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg 1 blik fiesta mexicana (uitgelekt) en 6 in stukjes gesneden cherrytomaten toe. Bak even mee. Voeg dan 100 ml water toe en 3/4 zakje fajitakruiden. Warm het geheel goed door. Serveer met de flammkuchen nacho’s en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top