Varkensfilet Gevuld met Champignons van de BBQ

BBQ

Varkensfilet Gevuld met Champignons van de BBQ

Varkensfilet Gevuld met Champignons van de BBQ
Omdat we nog 1/2 potje champignons van de Turks brood pizza over hadden, hebben vandaag we die opgemaakt in dit recept. Het kan natuurlijk ook gemaakt worden met verse champignons. Deze moet je dan wel even vooraf aanbakken.

Ingrediënten: 4 varkensfiletlapjes, 8 plakjes ontbijtspek (recht), 1/2 potje champignons, whiskey-onion glaze,

Aantal personen: 2

Verhit de barbecue naar 150 graden. Plet 4 varkensfiletlapjes met een vleeshamer of een deegroller. Leg in een klein schaaltje kruislings 2 plakjes ontbijtspek. Leg daar vervolgens 1 dun varkensfiletlapje op. Vul daarna met een beetje champignons. Vouw het buideltje dicht en steek vast met cocktailprikkers. Smeer het buideltje in met een glaze. Maak zo ook de andere buideltjes. Leg de buideltjes op een plancha op de barbecue. Bak tot het filetrapje gaar is. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top