Girasoli met Broccoli en Gehakt in Roomsaus

Girasoli met Broccoli en Gehakt in Roomsaus

Girasoli met Broccoli en Gehakt in Roomsaus
Ingrediënten: 1 broccoli, 1 ui, 200 gram gehakt, 1 1/2 eetlepel bloem, 200 ml slagroom, Italiaanse kruiden, zout, 1 pak Jumbo Girasoli paddenstoelen,

Aantal personen: 3

Kook 1 in kleine roosjes gesneden broccoli gaar. Giet af. Zet ondertussen water op en kook de girasoli volgens instructies op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt los en bruin. Voeg de gekookte broccoli toe. Voeg 1 1/2 eetlepel bloem toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk 200 ml slagroom toe. Blijf roeren zodat je geen klontjes krijgt. Breng op smaak met Italiaanse kruiden en zout. Serveer met de girasoli. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top