Nasi Keboeli met Vega Saté

Nasi Keboeli met Vega Saté

Nasi Keboeli met Vega Saté
In de vriezer had ik nog een kleine bak gekookte, witte rijst staan. Met een kleine ui, kleine teentjes knoflook en een kleine prei maakte ik er weer een nasi keboeli van. Erbij vegetarische saté van Mora.

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram ontbijtspek, korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder, nootmuskaat, 1 prei, ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen. Bak 1 gesnipperde ui, 3 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui bijna zacht is. Voeg 100 gram ontbijtspek, korianderpoeder, kaneel, kruidnagelpoeder en nootmuskaat toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 1 gesneden prei toe. Bak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens de gekookte rijst toe. Bak op hoog vuur tot het gerecht warm is. Breng op smaak met een beetje ketjap manis. Lekker met vega saté.

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top