Sushi & Hot Bowl van Shabu to Go Ede

Sushi & Hot Bowl van Shabu to Go Ede

Sushi & Hot Bowl van Shabu to Go Ede Sushi Platter Osaka
Vandaag zijn we op visite geweest bij Britt, even kijken hoe het met haar gaat. We hebben er ook gegeten, bij Shabu to Go hebben we allerlei lekkers besteld. Britt en ik gingen voor sushi en Michel koos een hot bowl.

In de actie was deze week de Osaka sushi platter. Dit waren 36 sushi’s. Op een grote schaal kregen we 8x tempura ebi roll, 4x cruchy roll, 4 crispy chicken roll, 4x crispy ebi roll, 4 California salmon roll, 6 salon maki en 6 tamago maki. Kortom veel verschillende soorten sushi.

Sushi & Hot Bowl van Shabu to Go Ede Hot Bowl Chicken Teriyaki
Michel houdt niet van sushi, dus hij koos een hot bowl. Hij nam de chicken teriyaki bowl. Dit is een bowl met ramen noodles, kip teriyaki, edamame, wakame en tamago. Zowel de sushi als de hof bowl was erg lekker. De bezorging was binnen de tijd wat opgegeven was en als extraatje kregen we nog een pakje ‘apple sour jawbreakers’, kauwgomballen dus.

Shabu to Go
Laan der Verenigde Naties 163
6716 JC Ede

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top