Lunchen bij View at the Park in Ede

Lunchen bij View at the Park in Ede

Lunchen bij View at the Park in Ede broodje warm vlees
Vandaag zijn we gaan lunchen bij View at the Park bij vakantiepark ’t Gelloo. We waren even op onderzoek uit voor Jan en Mieneke die hier over een paar maandjes komen logeren. Beide kozen we voor de ‘view’, brood met warm vlees, paprika, champignons en ui. Het duurde eventjes voordat het klaar was, maar het meisje werkte er net twee dagen en stond alleen. Gelukkig was het niet heel druk met eters, koffiedrinkers en snackafhalers. Het broodje was prima, lekker vers brood.

View at the Park ’t Gelloo
Barteweg 15
6718 TH Ede

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top