Macaroni uit een Pakje

Macaroni uit een Pakje

Macaroni uit een Pakje
Hier had ik gewoon zin in, macaroni van vroeger zoals mijn moeder pakken. Heel simpel. Elleboogjesmacaroni koken, gehakt rul bakken, een zak macaronigroenten erbij en wokken tot het gaar is en als laatste het pakje sauspoeder met water toevoegen. Lekker snel klaar, prima met deze warme temperaturen.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “Macaroni uit een Pakje

  1. Haha, dat heb ik ook zo af en toe 🙂 Hoezeer ik ook ben van het koken zonder meuk uit zakjes en pakjes, zo af en toe vind ik het gewoon makkelijk en lekker! Net als jij heb ik altijd Smac of Ham in blik op voorraad, zodat het nog meer lekker meukerig is 😀Maar deze met gehakt, groenten uit een zak of nog ouderwetser met alleen gebakken uien, doet ook mij herinneren hoe het vroeger thuis gemaakt werd (ik ben zo ongeveer 60 aan het worden…).
    En het mooie is dat je het gewoon blogt, koken met zakjes en pakjes…. Want voor een bepaald clubje mensen is het echt not done natuurlijk 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top