Gevulde Kipfilet met Spinazie en Kruidenroomkaas

Gevulde Kipfilet met Spinazie en Kruidenroomkaas

Gevulde Kipfilet met Spinazie en Kruidenroomkaas
Ingrediënten: 6 deelblokjes spinazie (diepvries), 2 kipfilets, kipkruiden, kruidenroomkaas,

Aantal personen: 2

Stook de barbecue naar 200 graden. Ontdooi 6 deelblokjes spinazie in de magnetron. Snijd inkepingen in beide kipfilets. Bestrooi met kipkruiden. Vul de inkepingen met de spinazie. Verdeel er een laagje kruidenroomkaas over. Leg de gevulde kipfilets in een skillet en zet de skillet op de barbecue. Bak de kipfilets in een klein half uur gaar. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top