Lasagne uit de Airfryer

Lasagne uit de Airfryer

Lasagne uit de Airfryer
voor het boodschappenlijstje van afgelopen zaterdag had ik totaal geen inspiratie qua eten. Met dat warme, plakkerige weer heb ik minder zin om een aardappelen te koken, groente te wokken en vlees te bakken. Daarom namen we een grote bak lasagne mee. Helemaal fijn vandaag met het rare weer, broeierig weer en daarna plensbuien, waar Michel doorheen heeft gefietst. De lasagne ging in de Airfryer, de bak een beetje vervormd zodat het er inpaste en daarna 175 graden, 26 minuten en gaan.

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top