Lunchen bij de Engel in Houten

Lunchen bij de Engel in Houten

Lunchen bij de Engel in Houten diverse broodjes
Vandaag had ik een training van mijn werk in Houten. Een training over gedrag- en communicatiestijlen. De locatie waar we zaten was in het oude dorp van Houten bij grand café de Engel. Met dit mooie weer was het prima te lopen vanaf het station Houten zelf.

Lunchen bij de Engel in Houten dagsoep broodje kroket
Bij de training zat ook een lunch en met dit mooie weer werd het geserveerd op het terras. Prima vertoeven dus. Het luncharrangement wat bij de training zat was uitgebreid. Er kwamen plankjes met diverse broodjes. Zoals broodjes met ossenworst, broodjes met kipfilet en broodjes met kaas en dan nog met allerlei rauwkost, ei en sausen op de broodjes. Verder kregen we allemaal een kopje dagsoep, wat vandaag champignonsoep was en een broodje kroket. Nou genoeg dus.

Het was een prima lunch en vooral het was ook een gezellige lunch. Wat anders dan een lunch thuis, want zo uitgebreid lunch ik niet op een werkdag.

De Engel
Burg. Wallerweg 2
3991 DM Houten

0
(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top