Happy Thai Corner – Ede

Happy Thai Corner – Ede

Happy Thai Corner - Ede alle bakjes
Vandaag had Michel weer een dag waarbij hij heel vroeg op zijn werk moest zijn. Zelf slaap ik zo’n dag ook niet goed. Geen fut en dus iets bestellen. Dat deden we bij Happy Thai Wok. Laten we nu zelfs echt consequent zijn, vorig jaar met zo’n vroeg op je werk zijn dag bestelden we ook al Thais bij Happy Thai Wok.

Wat bestelden we deze keer? Tapas ped (gerookte eendenfilet met saus en groenten), Neua Kratiem (gebakken biefstuk met knoflook, peper en groente in oestersaus) en gebakken courgette met knoflook en peper in oestersaus

Happy Thai Corner - Ede op bord
De snacks die we kozen waren: thoeng thong (krokant in velletjes gebakken groenten) en kwoi tiauw loei souan (rijstflensje gevuld met gemengde groenten en Thaise saus). Daarnaast hadden we deze keer ook een dessert besteld. Dit was de Kluay Thod (gebakken banaan met honing en sesam).

Zoals altijd weer een feestje op ons bord. De gebakken banaan was erg lekker met de zoete honingsaus, de thoeng thong zagen er schattig uit, het waren een soort buideltjes en de rest was gewoon lekker zoals we het gewend zijn van Happy Thai Corner.

We hadden de bestelling al vroeg in de middag besteld en precies op de gewenste tijd werd onze bestelling bezorgd met een blikje cola erbij, omdat we via de eigen site hadden besteld.

Happy Thai Corner
Telefoonweg 75-77
6713 AK Ede

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top