Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni

Ouderwetse Macaroni
Na het uitje en het borrelen haalde ik met nog 4 minuten over mijn trein terug naar huis. Zo heel laat was ik niet thuis, maar Michel wel wat eerder. Hij was al begonnen met het koken van de pasta en het bakken van ham en ui voor zijn macaroni. Zelf wilde ik de ouderwetse macaroni, gewoon met smac, gefruite uitjes en tomatenpuree en dus elleboogjes macaroni. Prima maaltijd op zo’n dag die anders is dan anders.

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Ouderwetse Macaroni

  1. Ik ben wel een fan van Macaroni in ouderwetse stijl, vooral de blokjes smac loopt het water me al van in de mond. Het hoeft allemaal niet te moeilijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top