Nacho’s bij Café Tilt Utrecht

Nacho’s bij Café Tilt Utrecht

Nacho's bij Café Tilt Utrecht
Vandaag had ik een uitje van mijn werk in Utrecht, foto’s staan op mijn andere blog. Na de prijsuitreiking zijn we in verschillende groepjes naar café Tilt gelopen waar we zouden gaan borrelen. Nadat iedereen al lopende, fietsende waren aangekomen kwam er al snel allerlei lekkers op tafel, waaronder deze nacho schaal, die op beide tafels een hit was. Zo’n hit, dat er nog twee schalen besteld zijn. Naast deze schaal hadden we nog een borrelplank met kaas, vlees en vis en schaaltjes met vegasnacks.

Café Tilt
Lange Jufferstraat 62
3512 EE Utrecht

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top