Kipfilet Caprese van de Barbecue

Kipfilet Caprese van de Barbecue

Kipfilet Caprese van de Barbecue
Dit is heel simpel, maar zo lekker. Wij hebben het op de barbecue gemaakt, maar uiteraard kan het ook in de oven. Bij de kipfilet caprese aten we een salade met mozzarella, zongedroogde tomaat en rode ui en röstirondjes die we ook op de barbecue hebben gehad.

Ingrediënten: 2 kipfilets, kipkruiden, 1 trostomaat, mozzarella, pesto,

Aantal personen: 2

Stook de barbecue op naar 180 graden. Bestrooi 2 kipfilets met kipkruiden. Snijd er sneetjes in. Doe in deze sneetjes schijfjes tomaat en plakjes mozzarella. Verdeel over de kipfilets pesto. Leg de kipfilets in een skillet. Zet de skillet op de barbecue voor ongeveer 40 minuten of tot de kerntemperatuur van de kipfilet 75 graden is. Eet smakelijk!

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top