Double Chocolate Cookies uit de Airfryer

Double Chocolate Cookies uit de Airfryer

Double Chocolate Cookies uit de Airfryer
Vandaag ben ik weer gaan bakken met de Airfryer. Deze keer maakte ik double chocolate cookies van HomeMade. Kortom gewoon met een bakmix waaraan alleen maar een beetje water aan toegevoegd moet worden. De chocolate chunks zie je niet zo op de foto, maar die zitten er wel degelijk in. Niet zo goed aangedrukt.

Hoe heb ik het gemaakt. Knip bakpapier ter grote van het mandje. Je hebt er twee nodig. De bakmix en de chocolate chunks heb ik met 50 ml water gemengd tot een kruimelig deeg met een mixer met deeghaken. Daarna met de hand gekneed tot een deegbal. Van die deegbal heb ik 8 kleine balletjes gemaakt. Druk de balletjes plat. Vervolgens heb ik de Airfryer 3 minuten op 170 graden voorverwarmd. Leg het bakpapier in het Airfryer mandje. Leg er vier platte deegballetjes op, met genoeg afstand van elkaar. Zet de Airfryer aan op 170 graden voor 15 minuten. Haal de double chocolate cookies er uit en leg de volgende batch op het bakpapier in de Airfryer. Zet de Airfryer nog een keer 170 graden voor 15 minuten. Laat de double chocolate cookies goed afkoelen. Smul ze!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top