Sateetjes van de Barbecue

BBQ

Sateetjes van de Barbecue

Sateetjes van de Barbecue
Vandaag maakte Michel sateetjes van de barbecue. Een hele berg, maar een deel gaat de vriezer in. Handig voor van die dagen dat je de barbecue niet aan kan zetten. Hij marineerde een in blokjes gesneden buikspek met ketjap manis, Chinese vijfkruidenpoeder, gemberpoeder en knoflookpoeder. Dit bleef een paar uur marineren in een goed afgesloten bak in de koelkast. Vervolgens werd de barbecue opgestookt naar 180 graden. De spiesen werden geregen en op de ‘draaicaroussel’ van de barbecue gedaan. Bij de saté aten we een nasi keboeli uit de vriezer en zelfgemaakte Pindasaus van Michel.

0
(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top