Gevulde Cannelloni van de Barbecue

Gevulde Cannelloni van de Barbecue

Gevulde Cannelloni van de Barbecue
Vandaag kregen we vrienden over de vloer. Zij bleven ook gezellig eten. ‘s Ochtends hadden we al de cannelloni’s voorbereid. Op de tomatensaus was alles al klaar. Kortom het was de barbecue aanzetten, tomatensaus maken en alles op de barbecue zetten. Alleen ben ik totaal vergeten een foto te maken, wat me bijna nooit gebeurd. Daarom maar een foto van onze barbecue. Overigens dit kan je dus ook gewoon in de oven maken, alleen dan heb je niet de barbecuesmaak.

Ingrediƫnten: 200 gram gehakt, 150 gram spinazie (diepvries), gehaktkruiden, geraspte kaas, 8 cannelloni-rolletjes, ontbijtspek, 1 blik tomaatblokjes, Italiaans gekruid zeezout,

Aantal cannelloni’s: 8

Verhit de barbecue naar 180 graden, doe er 1 indirect deel in. Meng 200 gram gehakt met 150 gram spinazie, gehaktkruiden en geraspte kaas. Vul de cannelloni-rolletjes met een kleine lepel. Vul zo alle rolletjes. Omwikkel de cannelloni-rolletjes met een plakje ontbijtspek. Leg de rolletjes in een skillet. Meng 1 blik tomaatblokjes met Italiaans gekruid zeezout. Verdeel de tomatensaus over de cannelloni’s. Zet de skillet op barbecue. De cannelloni moet ongeveer 30 tot 35 minuten op de barbecue. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top