Roze Koeken uit de Airfryer

Roze Koeken uit de Airfryer

Roze Koeken uit de Airfryer

Ingrediënten: 1 pak Oetker roze koeken, 140 gram boter, 100 ml water,

Aantal roze koeken: 8

Mix 140 gram boter zacht. Voeg het zakje koekmix en 75 ml water toe. Mix tot een glad geheel. Verdeel het deeg over de 8 vormpjes. Verwarm de Airfryer voor op 150 graden voor 3 minuten. Zet 4 vormpjes in de Airfryer. Zet vervolgens de Airfryer op 150 graden voor 25 minuten. Na de 25 minuten haal je de eerste batch er uit en zet je de overige 4 in de Airfryer en bak je deze ook 25 minuten op 150 graden. Laat de koeken afkoelen. Maak de glazuurmix met 25 ml tot een glad papje. Verdeel de roze glazuur over de koeken. Laat het glazuur hard worden. Doe de roze koeken in een koektrommel. Smul ze!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top