Gebakjes van Bakker Bos

Gebakjes van Bakker Bos

Gebakjes van Bakker Bos
Vandaag was ik sinds een lange tijd weer eens op het werk. We hadden teamoverleg en dat is toch wel een moment om iedereen weer te zien. Na zo’n dag ben ik wel gesloopt hoor, die drukte enzo. Heel wat anders dan werken en vergaderen op een werkkamertje. Hoe snel je gewend bent aan rustig thuiswerken in die paar jaar.

In ieder geval was er bij het teamoverleg taart, of eigenlijk gebakjes. Collega R. was 25 jaar in dienst (en een aantal maanden, want de catering leverde een aantal keer niet). Vandaar de gebakjes. Ik koos voor een bijzondere, een groen bolgebakje. Dit bleek een dunne koek met appelbavarois en appelgelei te zijn. Heel lekker en fris.

Bakkerij Bos
Dorpsweg 118
3738 CJ Maartensdijk

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top