Flammkuchen van de Barbecue

BBQ

Flammkuchen van de Barbecue

Flammkuchen van de Barbecue
Eigenlijk hoor je dit te maken met flammküchendeeg, maar helaas dat hadden ze niet bij onze supermarkt. Dan maar met bladerdeeg. De Jan bladerdeeg is dun bladerdeeg. Je kreeg zo wel een ander effect dan met het flammküchendeeg, wat knapperiger, brosser. In ieder geval bladerdeeg kan ook.

Ingrediënten: 1 rol Jan bladerdeeg, 200 ml crème fraîche, peper, ui, katenspek, rucola

Aantal personen: 2

Steek de barbecue aan en verhit hem tot zeker 180 graden, liefst nog hoger. Rol het bladerdeeg uit en snijd eventueel door de midden wanneer het niet op de barbecue past. Besmeer het bladerdeeg met crème fraîche. Bestrooi met peper. Verdeel er 1 kleine gesnipperde ui en in stukjes gesneden katenspek er over uit. Leg de flammküchen op de barbecue tot het bladerdeeg knapperig is. Serveer de flammküchen met rucola. Eet smakelijk!

0
(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top