Menuutje van Piretti Veenendaal

Menuutje van Piretti Veenendaal

Menuutje van Piretti Veenendaal
Vandaag is het een Piretti-dagje. Vanmiddag hebben we al lekker geluncht bij Piretti en vanavond hebben we een driegangenmenu gegeten van Piretti wat we vanmiddag al hadden meegenomen. Een klein beetje vakantie zo met al die dagen vrij en ook nog eens mooi weer.

We begonnen met een antipasto miste, dit is een selectie van verschillende vleeswaren, kazen, olijven en groenten. Alleen de olijven hebben we er niet bijgenomen. Qua vleeswaren hadden we onder andere de venkelsalami en bresaola. De kazen waren onder andere oude truffelkaas en kaas met pistachenoten. De groente die erbij waren ingelegde uien en vijgen uit de balsamico azijn.

Menuutje van Piretti Veenendaal
De lasagne was de lasagne traditionale. Een lasagne met tomaten-gehaktsaus en kaas en heel veel laagjes pasta. De lasagne hebben we op de barbecue warm gemaakt. Zo kregen we een lichte rooksmaak. De lasagne haalden we eraf toen het een kerntemperatuur had van 73 graden. Precies goed om gelijk te eten.

Menuutje van Piretti Veenendaal
De toetjes mochten uiteraard ook niet ontbreken. Ik koos voor de tiramisu met verse aardbeien en Michel voor de tiramisu met pistache noten.

Zoals altijd was het weer super lekker.

Piretti
Passage 42
3901 AZ Veenendaal

0
(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top