Lunchen bij Piretti Veenendaal

Lunchen bij Piretti Veenendaal

Lunchen bij Piretti Veenendaal
Vandaag is het koers in Veenendaal. De wielerronde Veenendaal-Veenendaal werd gisteren (de dames) en vandaag (de heren) gereden. Gisteren heb ik er zelf niets van meegemaakt, Michel wel natuurlijk. Vandaag zijn we samen naar het dorp gegaan. Kijken bij de parkeerplaats waar de wielerploegen opbouwen en even naar de start. Tussendoor hebben we lekker gegeten bij Piretti. Normaal halen we daar altijd, maar nu hebben we er lekker gezeten.

Ik koos er voor een broodje van de week. Dit was een broodje met venkelsalami en een Italiaanse kaas waar ik de naam niet van weet en rucola. Ik koos voor een saltini broodje, een soort pizzadeegbroodje.

Lunchen bij Piretti Veenendaal
Michel nam een broodje carpaccio. Hij kon kiezen uit pesto en citroenolie of met truffelmayonaise. Hij koos de eerste. Dit was ook een saltini broodje. Heel fris van smaak.

Omdat de broodjes zo mooi doormidden waren gesneden konden we de broodjes mooi delen. Zo was het broodje met venkelsalami een beetje pittig. Het broodje carpaccio met de citroenolie en pesto was dan weer de frisse tegenhanger. In ieder geval was het weer heel lekker!

Piretti
Passage 42
3901 AZ Veenendaal

0
(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top