Club’s bij Bij Tijn Veenendaal

Club’s bij Bij Tijn Veenendaal

Club's bij Bij Tijn Veenendaal Club sandwich carpaccio
Vandaag (en gisteren) werden de trappen bij ons bekleed. Nadat de stoffeerder klaar was zijn Michel en ik gaan lunchen in het dorp. We zijn naar Bij Tijn geweest. Daar hadden we nog nooit geluncht, alleen bij een voorganger die in hetzelfde pand destijds zat.

Beide kozen we voor een club sandwich. Ik koos de club sandwich carpaccio. Getoast brood met carpaccio, Parmezaanse kaas, gebrande pitten en truffelmayonaise.

Club's bij Bij Tijn Veenendaal Club sandwich BLT
Michel nam de club sandwich BLT, bacon, lettuce en tomato op zijn Engels. Op zijn Nederlands: getoast brood met spek, ijsbergsla en tomaat en een kruidenmayonaise. Bij beide club sandwiches werd een kleine portie friet geserveerd.

Omdat de sandwiches in tweeën waren gesneden konden we heel makkelijk delen. Beide sandwiches waren prima belegd, lekker frietjes. Prima dus. Qua drankjes stond er zowaar chai latte op de kaart. Lekker.

Bij Tijn
Hoofdstraat 48
3901 AD Veenendaal

0
(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top