Broodpudding met Rozijnen uit de Airfryer

Broodpudding met Rozijnen uit de Airfryer

Broodpudding met Rozijnen uit de Airfryer
Voor de hartige broodpudding van woensdag had ik al een brood gered uit de verspil minder bak van de Jumbo. Ik maakte van dat halfje brood ook nog een tosti met ham en kaas wat ik van de hartige broodpudding over had. Vandaag maakten Michel en ik deze broodpudding van de laatste sneetjes brood. Michel had een simpel Engels bread pudding recipe gevonden. Alles hadden we in huis, dus tada.

Ingrediënten: 4 sneetjes brood, 2 handjes rozijnen, 2 eieren, 250 ml melk, snuf zout, kaneel, suiker,

Aantal personen: 2

Snijd 4 sneetjes brood in stukjes en verdeel in ovenschaaltjes samen met 2 handjes rozijnen. Klop ondertussen 2 eieren met 250 ml melk, een snuf zout en kaneel (naar eigen inzicht) tot het goed gemengd is. Verdeel dit mengsel over de 2 ovenschaaltjes. Strooi over de schaaltjes nog wat suiker. Zet de ovenschaaltjes in de Airfryer. Zet de Airfryer op 180 graden voor 15 minuten. Eet smakelijk!

0
(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Broodpudding met Rozijnen uit de Airfryer

  1. Hoe simpel kan het zijn! Dank je wel voor dit eenvoudige maar zo lekkere schoteltje! Ik had trek in wat zoetiges (hongerklop na ver fietsen) en dit was hét antwoord erop! Dank je wel Anja! Ik heb diverse recepten voor broodpuddingen, maar deze is voor het moment dat je even snel iets eenvoudigs op tafel wilt zetten. En de ingrediënten heb je altijd wel in huis zoals je zelf ook zegt.

  2. Goed recept. Het verspillen van brood is onzin en het is belangrijk dat we hier goede produkten mee weten te maken. Toevallig zag ik vanavond nog op TV dat ze nu ook bonbons van brood maken wat een dagje te lang ligt. Misschien eens naar kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top